DE VÂNZARE Garsonieră, Dubai Marina, Dubai, United Arab Emirates, Sparkle Towers, Dubai Marina

DE VÂNZARE - Cod. 38017

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 78.87 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 14

Un apartament cu 1 dormitor este disponibil spre vânzare în Sparkle Towers - Dubai Marina.

BUA: 849 sq.ft.
Marina și vedere la piscină.

Preț: 1.348.511 AED.
Plan de plată: 40% până la predarea în T2 din 2019, 60% în tranșe de 1,5 ani.

Indiferent dacă este vorba de priveliștea panoramică a apei sau de împrejurimile exclusiviste ale Sparkle Towers, vi se oferă o experiență diferită de oricare alta. La Sparkle Towers, ne mândrim că vă oferim stilul de viață pe care îl meritați; un stil de viață care bate din inima Dubai Marina, una dintre minunile concrete din Dubai.
Turul Marina Walk, o promenadă pietonală de 7 kilometri, cu o gamă de opțiuni de restaurant și divertisment, este accesibilă direct.
Plajele splendide de nisip din Jumeirah Beach Residence se află la o plimbare de doar 5 minute de turn, făcând zilnic o zi pe plajă. Fabuloasa plimbare JBR se află practic în curtea ta, fiind la numai două minute de mers pe jos de turnuri.
În termen de o distanță de zece minute de mers pe jos de atracțiile importante, cum ar fi Mall Emirates, Ibn Battuta Mall, Burj Al Arab și Madinat Jumeirah vă asigură că toate stilul dvs. de viață, cumpărăturile și nevoile de fiecare zi sunt îndeplinite. Pentru cumpărături mai aproape de casă, Marina Mall este la numai două minute de mers cu mașina.
Pentru zile, doriți să vă relaxați și să descoperiți orașul, metroul din Dubai, ușor accesibil prin tramvaiul Marina, este o opțiune viabilă pentru transport.
Situat la doar 30 de minute de Aeroportul Internațional din Dubai și la 15 minute de Aeroportul Internațional Al Maktoum, gateway-urile spre restul lumii, Sparkle Towers este situată în mijlocul emoției brutale a Dubaiului.
Cele două turnuri sunt Ground + 29 și Ground + 14 conectate la un podium Ground + 4 și trei spații de parcare la subsol, făcând alegerea dvs. de vedere și perspectivă spectaculoasă la fiecare nivel. În plus, mai multe spații comerciale cu care se confruntă malul mării și drumul principal vor oferi o selecție de puncte de vânzare cu amănuntul pentru a servi locuitorii Sparkle Towers.
Din momentul în care intrați în holul luxos, dotat cu lumini strălucitoare și extravaganță uluitoare, veți ști imediat că la Sparkle Towers, asigurăm ecoul de eleganță în fiecare colț și atingerea finală.
Glafuri de geam încrustate cu geamuri, geamuri cu geam dublu și lămpi exterioare spumante fac viziunea la fel de plăcută pe fiecare parte a ferestrei.
Băilele elegante, dotate cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate și accesorii, marchează o perfecționare. Fiecare dormitor are o baie proprie care satisface nevoile dvs.
Găsiți-vă pasiunea pe blaturile de granit și cele mai moderne și de brand-uri încorporate în oțel inoxidabil într-o bucătărie familiară încă generos, inima fiecărei case.
Pentru că știm că viața de lux vine cu un standard de îmbrăcăminte pentru a impresiona, am construit personalizat fiecare dormitor pentru a include un dulap încorporat pentru a cuprinde sensul dvs. larg de modă. La Sparkle Towers există un loc pentru toată lumea, cu câte două și trei unități de dormit, care vin cu o cameră de bona special concepută.
Cu centre de fitness și piscine cu temperatură controlată, sunteți doar un antrenament departe de un stimulent pașnic. Permiteți-vă paradisul sigur să devină splendoarea saunei de lux, jacuzzi și spa-uri. Femeile se pot bucura de intimitatea facilităților separate.
Securitatea nu este niciodată o întrebare pe care trebuie să o întrebați, deoarece turnul este echipat cu camere de securitate CCTV care monitorizează fiecare centimetru dintre turnuri, punându-vă orice grijă de siguranță pe care ar trebui să o odihniți. Pentru a spori în continuare siguranța, o gardă de securitate de douăzeci și patru de ore este prezentă și alertă în orice moment.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB