DE VÂNZARE 4 camere, Dubai Marina, Dubai, United Arab Emirates, MAg 218

DE VÂNZARE - Cod. 42378

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 160 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 11
  • Starea clădirii: Excellent

DUBAI MARINA

În inima orașului della Marina, la doar 5 minute de mers pe jos de Marina Walk, vă prezentăm acest apartament la etajul 11 după cum urmează:

Intrare pe coridor care se deschide spre camera de peste 25 de metri patrati, toate cu ferestre cu o priveliste superba de 180° din care se pot admira priveliști de mare și de depărtare precum și Burj al Arab. La slujba aceleiasi camere un balcon mare de 15 metri patrati unde puteti lua masa si pranzul savurand miile de lumini ale Portului de seara. Tot in zona de living se afla si bucataria, locuibila, cu deschidere tipica directa in camera. Continuand in zona de dormit avem cele 2 dormitoare duble ambele cu bai proprii, unul cu dus si celalalt cu cada, mentionand ca unul dintre cele doua dormitoare (dormitorul matrimonial) este unghiular.... In sfarsit inca o baie pentru un total de 3 in total si un dulap de nelipsit inchid alcatuirea acestei proprietati.

Pentru deservirea apartamentului avem cele 2 locuri de parcare private si servicii excelente pe care le ofera turnul MAG 218, precum: Sala Cinema - Sala de petreceri - Sala Copiilor, sala de sport situata la ultimul etaj cu vederi uluitoare si un infinit foarte insorit. piscina.distanta fata de alte cladiri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Buy&Go Real estate
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB