DE VÂNZARE Garsonieră, Dubai, Dubai, United Arab Emirates, EXPO 2020

DE VÂNZARE - Cod. 34934

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 43 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 6

Preț special! - Ultima unitate la preț special, -20%, nu lăsați-o să dispară!

Garsoniera de 43 mp pentru vanzare la etajul sase al noului hotel exclusivist, langa sediul EXPO 2020 si aeroportul international Al Maktoum.

Un apartament care oferă toate serviciile exclusive ale unui hotel de lux, împreună cu confortul unei case: bucătărie complet echipată cu aparate - cuptor, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat și uscător -; sală de mese / lounge cu design contemporan, în combinație perfectă cu finisajele rafinate ale zonei de dormit; baie și balcon. În apartament este de asemenea atribuit un loc de parcare în interiorul clădirii.

Clădirea este răspândită pe 7 etaje, este de design modern și are o culoare roșie distinctivă care reamintește stilul de viață opulent al Dubaiului; acesta domină întreaga zonă înconjurătoare oferind vederi impresionante. Oferă o gamă largă de spații de cazare în camere sau apartamente de lux, cu unul sau două dormitoare și oferă oaspeților posibilitatea de a rămâne în plăcerile mici fără a părăsi hotelul, datorită prezenței unei săli de sport și a unui centru de wellness avant-garde, o piscină somptuoasă de spa-uri somptuoase de buticuri de înaltă modă și restaurante fine.

Zona în care se află complexul hotelier este inclusă în proiectul grandios pe care îl construiește "orașul", unde pentru prima dată în Orientul Mijlociu va fi găzduită Expoziția Mondială.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB